Vinařská laboratoř
Nabídka rozborů:
- Rozbor moštu metodou FTIR (cukernatost, celk. kyseliny, kys. jablečná, vinná, pH, asimilovatelný dusík, turbidita) – 150Kč vč.DPH
- Rozbor kvasícího moštu a vín metodou FTIR (zb.cukr, alkohol, celk. kyseliny, pH, těk. kyseliny, kys. jablečná, mléčná, vinná, celkový obsah SO2) – 280Kč vč. DPH
- Stanovení pH – 50Kč
- Stanovení celkových kyselin titračně – 80Kč
- Stanovení těkavých kyselin – 120Kč
- Stanovení volného oxidu siřičitého – 50Kč
- Stanovení celkového oxidu siřičitého – 60Kč
- Stanovení skutečného alkoholu – 140Kč
- Stanovení relativní hustoty vína - 50Kč
- Stanovení přítomnosti termolabilních bílkovin – 50Kč
- Stanovení bílkovinné stability a dávek čiření (tepelný test) – 90Kč
- Stanovení bílkovinné stability a dávek čiření (bentotest) – 150Kč
- Stanovení kyseliny jablečné a mléčné – enzymaticky – 150Kč
- Stanovení glukózy + fruktózy – enzymaticky – 150Kč
- Stanovení sacharózy - enzymaticky - 150Kč
- Stanovení GLU+FRU+SACH - enzymaticky 290Kč
- Stanovení těkavých kyselin – enzymaticky – 100Kč
- Stanovení kyseliny jablečné, mléčné, těk. kyselin – enzymaticky – 200Kč
- Stanovení kys. jablečné, mléčné, těk. kys. a glu+fru – enzymaticky – 330Kč
- Stanovení celkového extraktu (rel. hustota vína, alkohol, těk. kys) – 310Kč
- Stanovení bezcukerného extraktu (rel. hustota vína, alkohol, těk. kys., glu+fru, sacharóza) – 550Kč
- Rozbor pro zemská vína (alkohol, glu+fru, celkové kyseliny, SO2 celkový a volný) - 430Kč
- Celkový rozbor vína (relativní hustota, alkohol, glu+fru, sach, celkové a těkavé kyseliny, SO2 celkový a volný, veškerý a bezcukerný extrakt) - 720Kč
Platnost od 1.1.2015
Potřebné množství vzorku:
- Rozbor moštu na metodou FTIR – 100-150ml, případně 200bobulí
- Rozbor vína metodou FTIR – 100ml
- Stanovení pH – 50ml
- Stanovení celkových kyselin titračně – 50ml
- Stanovení volného oxidu siřičitého – 100ml
- Stanovení celkového oxidu siřičitého – 100ml
- Stanovení skutečného alkoholu – 300ml
- Stanovení těkavých kyselin – 50ml
- Stanovení přítomnosti termolabilních bílkovin – 100ml
- Stanovení bílkovinné stability a dávek čiření (tepelný test) – 700ml
- Stanovení bílkovinné stability a dávek čiření (bentotest) – 700ml
- Stanovení kyseliny jablečné a mléčné – enzymaticky – 50ml
- Stanovení glukózy + fruktózy – enzymaticky – 50ml
- Stanovení těkavých kyselin – enzymaticky – 50ml
- Stanovení kyseliny jablečné, mléčné, těk. kyselin – enzymaticky – 50ml
- Stanovení kys. jablečné, mléčné, těk. kys. a glu+fru – enzymaticky – 50ml
- Stanovení sacharózy – enzymaticky – 50ml
- Stanovení veškerého extraktu – 350ml
- Stanovení bezcukerného extraktu – 400ml
Kontakt:
tel. 776 267 977
laborator@nerezblucina.cz
areál NEREZ BLUČINA s.r.o.
Blučina, Cézavy 699